top of page

Productie foto-video

Mad Flamingo reprezinta un studio de productie foto-video de inalta calitate. Furnizam servicii de fotografie profesionista si productie video la standarde exceptionale, atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara. Oferim o experienta vizuala de exceptie, capturand momente unice si creand continut video de impact pentru clientii nostri.

Echipa

Cu o experienta vasta de aproape 20 de ani in industrie, suntem o echipa dedicata si pasionata, specializata in productia foto-video de fashion, comerciala si publicitara. Ne axam pe livrarea de imagini de inalta calitate pentru clientii nostri din domeniul publicitar si corporate. 

 

In timpul studiilor la New York Institute of Photography am dobandit cunostinte in fotografia profesionala pe film si digitala, set-design si productie video.

 

Am avut oportunitatea de a lucra la o gama variata de proiecte, inclusiv reclame, documentare si scurt-metraje. Suntem intotdeauna bucurosi sa calatorim, sa intalnim oameni noi si sa ne alaturam productiilor incitante, asteptand cu nerabdare sa continuam sa capturam si sa impartasim povesti.

Clienti

Untitled-8.jpg
loreal.jpg
mazda.jpg
samsung.jpg
procter.jpg
bottom of page